Skip to main content
Cara Rawat Anak Batuk Kahak

Cara Rawat Anak Batuk Kahak

Cara Rawat Anak Batuk Kahak

Jika bayi batuk berbunyi seperti ada banyak kahak, ia mungkin disebabkan oleh. Cara nak merawat selesema mudah saja – pastikan anak anda minum .
korang yang ada baby WAJIB tengok video ni untuk panduan berguna. Cara ni boleh dilakukan di.
BATUK DAN SELESEMA PADA BAYI Semua ibu bapa akan risau apabila bayi mereka dijangkiti batuk dan. Lendir (kahak) ini akan keluar sendiri melalui muntah atau najis.. Ini adalah rawatan alternatif yang kita boleh lakukan di rumah.
. kerap menjangkiti bayi. Ketahui cara semulajadi untuk merawat selesema tanpa perlu ke klinik. Ingat, bayi di bawah 2 tahun tidak digalakkan mengambil ubat batuk.. Jika tidak muntah, kahak bayi akan keluar melalui najis. cupping hand.
Rawatan Asma Batuk & Kahak No 1 – Berasaskan Sarang Burung Walit.. JOM ELAK SERANGAN ASMA DENGAN CARA MUDAH.. Tapi alhamdulillah bila cuba ASKMA oil, anak tiba-tiba muntah masa tu rasanya macam 4-5 kali sapuan .
Masa sekolah dulu, macam-macam ubat batuk kahak yang emak ayah bagi.. . Kebetulan anak perempuan batuk berkahak, tadi baru membakar bawang putih.. . setahu sy bawang putih untuk merawat kanak-kanak kencing tilam(malam).
. (pneumonia). Tindakbalas ini akan menghasilkan lendir atau kahak. Berikut dikongsikan cara merawat batuk dan ubat batuk yang mudah dan berkesan.. Ambil air perahan daun peria dan beri minum pada anak tersebut. Oleh kerana air .

Writen by

plaag

Writen By plaag

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *